Aandrijvingen en besturingen voor elke markt - Industrial Automation

NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
Aandrijvingen en besturingen voor elke markt

Aandrijvingen en besturingen voor elke markt

Wereldwijd marktleider in aandrijftechniek. Dat is de reputatie die Parker Hannifin heeft opgebouwd, met een zeer breed en compleet pakket. Dankzij de hoogwaardige producten is Parker in staat aandrijvingen en besturingen te leveren voor iedere toepassing in iedere markt. Waar u ook kijkt, de onderdelen van Parker zijn overal aanwezig. Ze brengen alles in beweging komt en maken dat processen onder controle blijven.

 

Parker denkt echter niet in componenten, maar in totaaloplossingen. Totaaloplossingen in de vorm van complete systemen, technisch advies en logistieke oplossingen. Het bedrijf kan vanaf het beginstadium meedenken met de klant om te zorgen voor efficiëntere processen en dus het verlagen van de kosten en het verbeteren van het resultaat. De producten worden geproduceerd in 350 fabrieken overal ter wereld. In de Benelux wordt er een totaalconcept van gemaakt als pre-assembly, complete kit of compleet systeem. De producten en systemen vinden hun weg in diverse markten waaronder olie en gas, halfgeleiders, scheepvaart, life sciences, mobiele machines en transport en fabrieksautomatisering. Parker Benelux telt twee verkooplocaties. Het hoofdkantoor staat in Hendrik Ido Ambacht. Hier zit het grootste gedeelte van het verkoopapparaat. Deze vestiging wordt gedeeld met een pneumatiek divisie. In Oldenzaal is het andere verkoopkantoor gevestigd en dit is tevens de grootste locatie voor hydraulische systeembouw.

Meer dan 1 miljoen verschillende producten

Parker heeft meer dan 1 miljoen verschillende producten verdeeld over negen technologieën. Een klein overzicht van onze belangrijkste productgroepen: hydrauliek: pompen, motoren, cilinders, ventielen, power units, accumulatoren, warmtewisselaars, manifolds, besturingssystemen, complete systemen en aggregaten. De halfgeleidermarkt is een hightech markt die voortdurend in beweging is.

Parker heeft meer en meer producten en systemen in het pakket die aansluiting vinden bij deze zeer hoogwaardige markt. Belangrijkste productgroepen: Instrumentatie (Process Control), Pneumatics, Elektromechanica, Fluid & Gas handling, Proces Filtratie, Sealing & Shielding en Systeemintegratie. De prestaties van afdichtingen zijn in de halfgeleidermarkt essentieel om de output van chips te vergroten en downtime te verlagen. Parker ondersteunt deze markt door continu zeer innovatieve materialen te ontwikkelen. Dankzij de R&D-inspanningen heeft Parker diverse elastomeren ontwikkeld om de semiconmarkt verder te brengen in elk proces, van oppervlaktebehandeling tot het testproces van wavers. Samen met u kan Parker Hannifin dus alle processen controleren en beheersen in de precisie-industrie!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.