NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
Gemakkelijk en efficiënt machinedata verzamelen

Gemakkelijk en efficiënt machinedata verzamelen

De toekomst van industriële automatisering brengt veel nieuwe uitdagingen en kansen met zich mee. De digitale transformatie zet zich sterk door met onder meer Industrie 4.0 en IIoT. In dit kader is er een sterke verschuiving van klassieke remote access oplossingen naar deze waarbij PLC-data  effectief voor rapportagedoeleinden wordt gebruikt. Met de eWON Flexy 205 hebt u de ideale tool in handen om te starten met het verzamelen van machinedata.

Al meer dan veertig jaar is Bintz Technics een gereputeerde verdeler van industriële kwaliteitscomponenten. “We houden eraan ons te profileren als veel meer dan een gewone  verkooporganisatie”, vertelt managing director Peter Baetens. “Dankzij onze jarenlange expertise kennen we de industriële automatiseringsmarkt door en door. Deze kennis willen we graag met onze klanten delen. We denken mee met de gebruikers en zoeken altijd naar de beste oplossingen voor hun toepassingen. Ons team van gecertificeerde medewerkers zorgt bovendien voor de beste ondersteuning in de vorm van opleiding en service.”

Meerwaarde qua productie-efficiëntie en groeimogelijkheden
Voor Bintz Technics betekenen nieuwe trends nieuwe opportuniteiten. “En daar hebben wij geen schrik van, integendeel”, vertelt Baetens. “Alle nieuwigheden die onze leveranciers op de markt brengen, ontvangen we met open armen. Omdat ze steevast een meerwaarde betekenen voor onze klanten in termen van productie-efficiëntie of groeimogelijkheden. De eWon Flexy 205 is een zeer mooi voorbeeld hiervan. Deze oplossing laat toe om data vanuit zowat elke PLC, HMI of ander IP-toestel te verzamelen. Dit is het resultaat van de modulaire opbouw én het feit dat het systeem een groot aantal industriële protocollen ondersteunt. Het is dus een ideale tool om met het verzamelen van machinedata te starten, bijvoorbeeld voor machinebouwers die een service van proactieve maintenance willen aanbieden. Maar met het aansluitende IIoT solution provider programma is het ook de juiste keuze voor heel wat toepassingen in de breedte.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.