IXON ontvangt prestigieuze Frost & Sullivan Best Practices Award

NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
IXON ontvangt prestigieuze Frost & Sullivan Best Practices Award

IXON ontvangt prestigieuze Frost & Sullivan Best Practices Award

Frost & Sullivan, een wereldwijd gerenommeerd adviesbureau, reikt jaarlijks Best Practices Awards uit aan bedrijven in diverse regionale en wereldwijde markten voor hun uitstekende prestaties op gebieden als leiderschap, technologische innovatie, klantenservice en strategische productontwikkeling.

Deze erkenning van IXON is een reflectie van hoe goed het uitblinkt in veel van de criteria in de IIoT omgeving. “Onze analyse geeft aan dat machinebouwers met zo’n compleet end-to-end platform snel kunnen reageren op eventuele verstoringen in de industrie en een basis kunnen leggen voor wendbaarheid en flexibiliteit,” deelt Sankara Narayanan, Senior Industry Analyst bij Frost & Sullivan. “Met het platform van IXON hoeven machinebouwers niet langer te vertrouwen op oplossingen die slechts een aantal componenten bieden, omdat ze nu één platform kunnen gebruiken om al hun behoeften met betrekking tot het cloud-geschikt maken van hun machines te vervullen.”

Willem Hofmans, CEO bij IXON: “We zijn erg blij met deze onderscheiding van een gerenommeerd bureau als Frost & Sullivan. Duizenden machinebouwers wereldwijd plukken al de vruchten van onze IIoT-oplossingen, en deze onderscheiding is een bevestiging van dat succes. De kern van alles wat we bij IXON doen, is het streven om machinebouwers op de eenvoudigst mogelijke manier door hun digitale transformatie te helpen, zodat zij zich kunnen concentreren op wat belangrijk is: hun machines. Het is een voorrecht om de erkenning van Frost & Sullivan te ontvangen voor onze waarde op precies dit gebied.’

Voor meer informatie over de best practices criteria en over waarom IXON deze prijs ontvangen heeft, bekijk het volledige award verslag hier.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.