NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
MA-IT MyAutomation ontvangt QKP-certificaat 2020 van B&R Industriële Automatisering

MA-IT MyAutomation ontvangt QKP-certificaat 2020 van B&R Industriële Automatisering

Op 3 september jl. ontving Aram Malas, managing director van MA-IT MyAutomation, uit handen van Piet Tak (managing director B&R Industriële Automatisering) het certificaat ‘B&R Qualified Knowledge Partner 2020’. Sinds 2018 is MA-IT als B&R partner gecertificeerd.

Aram Malas is trots op dit partnership en zijn bedrijf investeert jaarlijks in het opleiden en bijscholen van hun engineers in de B&R wereld van hoogwaardige oplossingen voor industriële automatisering. Bij steeds meer B&R klanten biedt MA-IT haar diensten aan.

Piet Tak kijkt terug op inmiddels 2,5 jaar uitstekende samenwerking met een goede feedback van B&R klanten die MA-IT medewerkers inzetten bij het ontwikkelen van hun automatiseringsconcepten en -software. We zien in MA-IT een partner die duidelijk investeert in onze gezamenlijke toekomst.

bnr-pr-20009-ma-it-myautomation-ontvangt-qkp-certificaat-2020-van-br-industriele-automatisering2-kopieren

Van links naar rechts Aram Malas (MA-IT) en Piet Tak (B&R)

 

Wico Reineman, sales engineer voor Noordoost-Nederland, onderhoudt voor B&R de contacten met MA-IT. Hij is erg tevreden over de goede samenwerking en open communicatie. We voeden elkaar met nieuwe ideeën om de kennis en ervaring van MA-IT optimaal in te laten zetten door B&R klanten.

Een goed voorbeeld van deze samenwerking is de demo van een limonadefabriek die MA-IT dit jaar heeft ontwikkeld en opgesteld in hun Automation Campus in Deventer. De besturing en procescontrole van dit project is uitgevoerd met B&R hardware en APROL, de proces- en fabrieksautomatiseringssoftware van B&R. Deze demo leent zich uitstekend voor test-, demonstratie- en opleidingsdoelen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.