Naadloze integratie en maximaal comfort in gebouwen - Industrial Automation

NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
Naadloze integratie en maximaal comfort in gebouwen

Naadloze integratie en maximaal comfort in gebouwen

SI-BACnet IP

Bij Nidec Drives staat de constante ontwikkeling van aandrijftechnologie centraal. Als onderdeel van Nidec Drives, introduceert Control Techniques hun SI-BACnet IP optiemodule. Deze optiemodule maakt naadloze integratie met gebouwbeheersystemen mogelijk. Dit zorgt voor een gemakkelijke integratie met Control Techniques frequentiesturingen.

De Control Techniques SI-BACnet IP optiemodule zorgt voor snelle communicatie op basis van Ethernet. Dit is o.a. toepasbaar met de flexibele Commander C range en de H300 HVAC frequentiesturing. Het resultaat is een schaalbare set functies en prestatieniveaus om te voldoen aan de behoeften voor diverse HVACr toepassingen. Hierdoor kunnen meerdere door Control Techniques geregelde applicaties binnen een gebouw worden geïntegreerd in een gecentraliseerde besturing. De H300 frequentiesturing voor HVAC toepassingen heeft standaard BACnet MS/TP onboard.

Door het benutten van de geavanceerde mogelijkheden van BACnet IP verbetert de energie-efficiëntie. Dit draagt bij aan een duurzame en kosteneffectieve werking van gebouwgebonden systemen. Control Techniques sturingen kunnen een brede reeks inductie en permanent magneet motoren aansturen, waarbij de meest efficiënte motoren voldoen aan IE5. Frequentiesturingen aangestuurd met SI-BACnet IP dragen bij aan de totale energiebesparing in gebouwen.

De dubbele Ethernet poort op de module en de plug-and-play integratie garanderen betrouwbare communicatie, minimale uitvaltijd en maximale bedrijfscontinuïteit. Alle voor SI-BACnet IP geschikte sturingen worden geleverd met gratis 5 jaar garantie. Hierdoor genieten eigenaren van het gebouw langer van maximaal comfort zonder extra kosten.

De schaalbare BACnet oplossingen passen zich aan de veranderende behoeften van systemen voor gebouwautomatisering aan en bieden alle opties die nodig zijn om netwerken efficiënt te laten groeien zonder de prestaties te beïnvloeden.

SI-BACnet IP maakt gebruikersopdrachten mogelijk en geeft motor data referenties aan de regelaar. Het levert ook proceswaarden of instelpunten aan de PID. Bovendien is het mogelijk status informatie van de regelaar terug te ontvangen terwijl analoge en digitale I/O gemakkelijk kunnen worden bewaakt en bestuurd. Het resetten van storingen is, samen met de Connect PC inbedrijfstellingstool, mogelijk.

Belangrijke ondersteunde functies zijn o.a. data delen met behulp meerdere lees- en schrijfcommando’s, apparaatbeheer op afstand met wachtwoordbeveiliging en tijdsynchronisatie.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.