NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
New Han® solutions for easier field termination, optimising efficiency and lowering total cost of ownership (TCO)

New Han® solutions for easier field termination, optimising efficiency and lowering total cost of ownership (TCO)

De Connectivity+ oplossingen van HARTING vormen een belangrijk element in de energietransformatie. HARTING reageert op de wereldwijde noodzaak om duurzaamheid te optimaliseren en op de extra uitdagingen van haar klanten. Een van deze uitdagingen is de demografische verandering. Het tekort aan specialisten en vaardigheden dat met deze verandering gepaard gaat, kan worden tegengegaan door de installatie van elektrische apparatuur zo eenvoudig en veilig mogelijk te maken. HARTING presenteert haar Han® ORV3, een voedingsconnector voor datacenters, als middelpunt van de HMI (Hannover Trade Fair for Industry) van dit jaar. Deze connector biedt de perfecte balans tussen standaardisatie en de hoogste mate van flexibiliteit.. De complexiteit wordt verminderd, evenals de totale eigendomskosten. HARTING breidt de grootste verscheidenheid aan verbindingstechnologieën op de markt uit met haar push-in-technologie waarvoor helemaal geen gereedschap nodig is. Montagetijden in het veld worden tot 30% korter. Menselijke hulpbronnen worden bespaard.

Snelle beëindiging ter plekke

HARTING biedt de grootste verscheidenheid aan verbindingstechnologieën op de markt. Afhankelijk van de eisen levert een intelligente combinatie van verschillende technologieën de beste resultaten op. De push-in verbindingstechnologie breidt dit aanbod nu uit en verkort de montagetijd voor het installeren van connectoren met wel 30%.

Met de Han® Push-In verminderen gebruikers de montagetijd met tot 30%.

Het resultaat van deze technologie is een eenvoudige hantering van componenten tijdens onderhoudswerkzaamheden in omgevingen met beperkte bewegingsruimte, zoals in windturbines. Deze verbindingstechnologie is bijzonder geschikt voor toepassingen waar een hoge mate van flexibiliteit vereist is, zoals bij het wisselen van gereedschap op machines. Dankzij push-in kan dit eenvoudig, snel en zonder gereedschap gebeuren.

De verbindingstechnologie achter de Han® Push-In beschermde modules DD/E/EE/C/CC is een verfijning van de kooiklemveren die door hun snelheid en gebruiksgemak bijzonder geschikt zijn voor beëindiging in het veld. Bij de push-in technologie kan de draad voor de verbinding rechtstreeks in de contactkamers worden gestoken, en een interne klemveer zorgt voor een zeer sterk contact. Bij gebruik van adereindhulzen kan de verbinding geheel zonder gereedschap tot stand worden gebracht. In het geval van gestripte strengen volstaat voor de installatie een schroevendraaier.

De voordelen van de Han® push-in verbindingstechnologie in één oogopslag:

 •  Tot 30 % minder montagetijd door het direct insteken van de geleider in de contactkamer.
 • Eenvoudige bediening door gereedschapsloze afsluiting
 • Kostenbesparing ten opzichte van alternatieve afsluittechnieken
 • Maximale flexibiliteit – omdat er zowel adereindhulzen als massieve geleiders kunnen worden afgesloten.
 • Stekkercompatibiliteit met identieke producten met andere afsluittechnologieën

Han® ORV3 – duurzame interface voor IT-infrastructuur

De wereldwijde vraag naar digitaliseringsinfrastructuur groeit snel. Bedrijven en consumenten hebben hun afhankelijkheid van computergebruik op afstand, apps en het Internet of Things (IoT) met een opmerkelijke snelheid vergroot. De samenleving is aanzienlijk afhankelijker geworden van taken waarvoor datacenters nodig zijn. Datacenters vormen nu de ruggengraat van de dagelijkse activiteiten in alle sectoren. Daarom is het essentieel dat de IT-infrastructuur voor datacenters direct beschikbaar is en dat eventuele systeemstoringen snel worden hersteld.

Open Compute Project (OCP)

Het Open Compute Project (OCP) richt zich op het herontwerpen van hardware voor IT-infrastructuren. Het doel van de werkgroep is datacenters efficiënter, flexibeler en sneller schaalbaar te maken. Het project is gebaseerd op een open uitwisseling van ideeën, specificaties en andere intellectuele eigendom om innovatie tot het uiterste te drijven en de complexiteit van technische componenten te verminderen.

In een datacenter voorzien rack Power Distribution Units (rPDU’s) de IT-apparatuur van stroom. Een groep van het OCP-initiatief, waartoe HARTING als specialist en technische partner behoort, richt zich op de standaardisatie van racks en hun gemakkelijke integratie in de infrastructuur van datacenters. Gezamenlijke specificaties voor “power shelf” ingangsconnectoren vormen een belangrijke stap. Als onderdeel van de standaardisatie heeft HARTING aanzienlijke knowhow geïnvesteerd in de specificatie van de “ORV3 OCP Input Power Connector”.

Verbetering van de schaalbaarheid, verlaging van de totale eigendomskosten (TCO)

Met de Han® ORV3 biedt HARTING voor het eerst een OCP-conforme AC-connector, die ook verkrijgbaar is als complete power shelf v3 rack-kabelassemblages. Lagere racksystemen maken een compacter ontwerp van de gehele infrastructuur mogelijk. Daardoor kunnen datacenters hun productiviteit aanzienlijk verhogen binnen een bepaalde footprint. De oplossing van HARTING ondersteunt daarmee de doelstelling van het Open Compute Project om de efficiëntie bij de bouw en schaalvergroting van datacenters te optimaliseren.

De Han® ORV3 voor racksystemen vindt een evenwicht tussen standaardisatie-eisen en het doel om zoveel mogelijk flexibiliteit te bereiken bij de configuratie van kabelassemblages voor verschillende stroom- en spanningsniveaus. De Han® ORV3-component maakt een einde aan de complexiteit, omdat hij uit slechts enkele onderdeelnummers bestaat. Dit maakt een hoge beschikbaarheid mogelijk en, in geval van storingen van rack units, lage gemiddelde reparatietijden, dankzij de open ORV3-standaard. De totale eigendomskosten (TCO) worden duurzaam verlaagd.

De voordelen van de Han® ORV3 in één oogopslag:

 • Tot 50% minder installatieruimte in vergelijking met traditionele racksysteemoplossingen
 • Snelle schaalbaarheid van datacenters door de systematische modularisering van racksystemen
 • Eenvoudig onderhoud voor de grote aantallen componenten die in datacenters worden gebruikt
 • Minder complexiteit door minimalisering van onderdeelnummers (SKU’s) dankzij OCP-conformiteit (Open Source System)
 • Snelle configuratie voor verschillende stroom- en spanningsvereisten – ook dankzij gebruiksvriendelijke jumpers
 • Veilige installatie dankzij tegen elektrische schokken beveiligde contacten
 • Meer flexibiliteit bij de installatie dankzij verschillende afsluittechnologieën: PCB en Crimp
 • Extra tijdwinst door gebruik in voorgemonteerde bekabelingsoplossingen voor stroomverdeling uit één handUp to 50 % less installation space by comparison with traditional rack system solutions

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.