NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
Nieuw assortiment staande pilaren met veel functionaliteiten
Met de staande pilaren van ROSE zijn de bedieningsunits op elk moment gemakkelijk toegankelijk en bedienbaar voor operatoren.

Nieuw assortiment staande pilaren met veel functionaliteiten

Industriële bedieningsunits moeten op elk moment gemakkelijk toegankelijk en bedienbaar zijn voor werknemers. Met behulp van het nieuwe assortiment staande pilaren van ROSE is dat kinderspel: dit systeem biedt een breed scala aan aansluitmogelijkheden en kan optimaal aan de lengte van elke individuele medewerker aangepast worden.

Modulaire oplossing

Als onderdeel van Phoenix Mecano ontwikkelt en produceert ROSE hoogwaardige industriële behuizingen, maar ook tal van accessoires, zoals standsystemen voor een gemakkelijke toegankelijkheid en bedienbaarheid. Eind vorig jaar werd het bestaande gamma standsystemen (Moterm I en II) uitgebreid met een nieuwe reeks HMI staande pilaren. Het belangrijkste kenmerk van deze nieuwe systemen is hun modulaire concept. ROSE rust ze namelijk op aanvraag uit met een breed scala aan aansluitmogelijkheden. Denk maar aan de VESA 100- en VESA 75-interfaces, de in-house Flat Panel Adapter alsook de eigen draagarmkoppelingen of houders voor mobiele apparatuur. Zo kunnen gebruikers tablets, panel PC’s of sturingen op de pilaar aansluiten. Bovendien kunnen deze HMI staande pilaren uitgerust worden met een extensie box om bedieningsapparatuur op te nemen en comfortabel te bedienen.

Ook tablets kunnen op deze staande pilaren geplaatst worden.

Vraag uit de markt

De drang naar innovatie behoort tot het DNA van ROSE. Toch gaan ze niet innoveren om te innoveren, maar luisteren ze naar de behoeften uit de markt. Zo ligt een wens van de klanten aan de basis van de ontwikkeling van dit nieuwe assortiment staande pilaren. Het gamma omvatte reeds de ROSE standsystemen Moterm I en Moterm II, die gasdrukveren met voetbediening gebruiken om de hoogte eenvoudig en snel te regelen. Moterm I bestaat uit bureaustandaards in een vaste of handmatig verstelbare uitvoering met hoogtes van 1038 tot 1058 mm. Alle varianten zijn verkrijgbaar met twee of vier rolsystemen. De Moterm II-reeks is verkrijgbaar in drie vaste (1059, 1081 en 1128 mm) en twee verstelbare hoogtes (1128 en 1149 mm). Die modellen worden geleverd met statieven voor montage op de grond of met vier rollen en een rem.

Met de nieuwe HMI pilaren wordt de flexibiliteit alleen maar groter. De fabrikant produceert ze immers individueel op hoogte en ze kunnen ook met een aantal accessoires uitgerust worden. Bij ROSE zien ze het als hun taak en doel om klanten maximale flexibiliteit en ergonomie te bieden. Constructeurs hebben nu veel meer opties dan voorheen. Op aanvraag worden klantspecifieke oplossingen ontwikkeld, nog altijd één van de aspecten waarmee de firma uit Porta Westfalica het verschil maakt.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.