Nieuwe Delta PJU-serie met geintegreerde DC-UPS-Functie van 2" x 4" formaat - Industrial Automation

NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
Nieuwe Delta PJU-serie met geintegreerde DC-UPS-Functie van 2″ x 4″ formaat

Nieuwe Delta PJU-serie met geintegreerde DC-UPS-Functie van 2″ x 4″ formaat

Binnen de industriële voedingen is de PJU serie één van de nieuwkomers.  Deze open frame power supply oplossing is ideaal voor onder andere beveiligingssystemen, noodverlichtingstoepassingen en diverse andere toepassingen waarvoor batterijback-up vereist is.

NAADLOZE OVERSCHAKELING OP BATTERIJMODUS MET WAARSCHUWINGSSIGNALEN

De PJU-60W beschikt over een geïntegreerde DC-UPS functie en werkt met een externe 12Vdc of 24Vdc SLA-batterij. De unit schakelt naadloos over op batterijmodus om uitval van uw applicatie te voorkomen in geval van stroomonderbrekingen of onverwacht verlies van AC-ingangsvermogen. De diagnose signalen die beschikbaar zijn voor ‘AC OK’ en ‘Batterij bijna leeg’, kunnen de gebruiker tijdig waarschuwen.

Twee PJU-modellen zijn beschikbaar: 13,8 V / 3,5 A (PJU-13V60WCBA) of 27,6 V / 1,4 A (PJU-27V60WCBA). Door de CC-CV-modus blijft de uitgangsspanning ook stabiel tijdens het opladen van de externe batterij. De PJU-serie heeft een hoog rendement tot 89% @ 230Vac en een breed temperatuurbereik van -20 ° C tot + 70 ° C met convectiekoeling. Een metalen chassis is optioneel verkrijgbaar naargelang de eventuele installatievereisten.

Gezien de IEC / EN / UL 60950-1-normen die in december 2020 aflopen, wordt de PJU-serie gecertificeerd met IEC / EN / UL 62368-1-goedkeuring.

Voor een compleet overzicht van de technische specificaties, klik op onderstaande button of neem contact op met onze power supply specialisten

Download datasheet

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.