NORD modulair systeem voor alle aandrijfoplossingen Individueel te configureren aandrijfsystemen volgens klantspecifieke eisen - Industrial Automation

NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
NORD modulair systeem voor alle aandrijfoplossingen Individueel te configureren aandrijfsystemen volgens klantspecifieke eisen

NORD modulair systeem voor alle aandrijfoplossingen Individueel te configureren aandrijfsystemen volgens klantspecifieke eisen

Met het NORD modulaire systeem biedt NORD DRIVESYSTEMS als full-service aanbieder in de aandrijftechniek een breed programma aandrijfcomponenten die elk met elkaar kunnen worden gecombineerd. Het bedrijf legt bijzondere nadruk op energie-efficiëntie, versiereductie en de Total Cost of Ownership (TCO).

NORD DRIVESYSTEMS levert zijn klanten, actief in meer dan 100 sectoren, optimaal aangepaste aandrijfsystemen, die nauwkeurig zijn afgestemd op hun individuele eisen. Het bedrijf is één van de toonaangevende internationale full-service leveranciers van aandrijfsystemen en ontwikkelt en produceert reductoren, motoren en aandrijfelektronica. Het programma omvat reductoren voor koppels van 10 Nm tot meer dan 282 kNm, elektromotoren voor vermogens van 0,12 tot 1.000 kW en frequentieomvormers tot 160 kW.

Configureerbaar voor elke toepassing

Met het modulaire systeem van NORD kunnen aandrijfsystemen voor vrijwel elke toepassing met elkaar worden gecombineerd – dit garandeert oplossingen die perfect zijn afgestemd op de eisen van de klant. De deskundige NORD adviseurs ontwikkelen op maat gesneden concepten die geoptimaliseerd kunnen worden wat betreft energie-efficiëntie, versiereductie en Total Cost of Ownership (TCO). Gebruikers kunnen hun aandrijfcomponenten ook online configureren, met behulp van de productconfigurator.

De productie van NORD wordt gekenmerkt door een hoge mate van verticale integratie. Alle kwaliteitsbepalende componenten worden door NORD geproduceerd en in eigen fabrieken vervaardigd. De internationale productiecapaciteiten en een netwerk van lokale dochterondernemingen in 36 landen zorgen voor een betrouwbare en wereldwijde snelle levering met serviceondersteuning en reserveonderdelen.

Vertrouwd met de sectoren van klanten

NORD levert efficiënte aandrijfoplossingen voor meer dan 100 sectoren en is zeer vertrouwd met hun specifieke eisen. Voor bijvoorbeeld intralogistiek en magazijnen heeft de aandrijfspecialist onlangs branche specifieke geoptimaliseerde oplossingen gedefinieerd. Deze oplossingsvarianten worden onder de naam LogiDrive aangeboden in een basis- en een geavanceerde versie, afhankelijk van de gewenste toepassing.

De gepatenteerde DuoDrive motorreductor wordt geadviseerd voor toepassingen in de levensmiddelen- en drankenindustrie, evenals in de farmaceutische sector. Een efficiënte IE5+ synchroonmotor met de hoogste gedefinieerde efficiëntieklasse IE5, is geïntegreerd in een eentraps vlakke reductor – wat niet alleen een compacte inbouwruimte mogelijk maakt, maar ook een hoge systeemefficiëntie garandeert.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.