Parker Hannifin: een pionier in industriële automatisering en aandrijftechniek - Industrial Automation

NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
Parker Hannifin: een pionier in industriële automatisering en aandrijftechniek
De producten en systemen van Parker vinden hun weg in diverse markten, waaronder olie en gas, semiconductor, scheepvaart, life sciences, mobiel en transport, en fabrieksautomatisering.

Parker Hannifin: een pionier in industriële automatisering en aandrijftechniek

Parker Hannifin, een wereldwijde marktleider in aandrijftechniek, heeft zich stevig gevestigd als een toonaangevende speler in de wereld van motion control-technologieën. Met een zeer breed en compleet pakket van hoogwaardige producten is Parker in staat om aandrijvingen en besturingen te leveren voor iedere toepassing in iedere markt. Waar u ook kijkt, de onderdelen van Parker zijn overal aanwezig. Parker zorgt ervoor dat alles in beweging komt en dat processen onder controle blijven.

Parker Hannifin werd opgericht in 1918 en heeft zich sindsdien consequent gericht op innovatie en technologische vooruitgang. Het bedrijf heeft een breed scala aan producten en diensten ontwikkeld, van hydraulische en pneumatische systemen tot elektromechanische aandrijvingen en fluid connector oplossingen. Deze diversiteit heeft Parker Hannifin in staat gesteld om een breed scala aan industrieën te bedienen, waaronder lucht- en ruimtevaart, automobiel, olie en gas, en levenswetenschappen.

Parker Hannifin denkt echter niet in componenten, maar in totaaloplossingen. Totaaloplossingen in de vorm van complete systemen, technisch advies en logistieke oplossingen. Parker kan vanaf het beginstadium meedenken met de klant om te zorgen voor efficiëntere processen en dus het verlagen van de kosten en het verbeteren van het resultaat.

Een voorbeeld van Parker Hannifin’s innovatieve benadering is zijn ontwikkeling van slimme systemen en oplossingen. Deze systemen maken gebruik van geavanceerde sensortechnologieën en gegevensanalyse om de prestaties van machines en apparatuur te monitoren en te optimaliseren. Dit stelt bedrijven in staat om preventief onderhoud uit te voeren, wat resulteert in minder downtime en
hogere productiviteit.

De producten en systemen van Parker vinden hun weg in diverse markten, waaronder olie en gas, semiconductor, scheepvaart, life sciences, mobiel en transport, en fabrieksautomatisering. Parker heeft meer dan een miljoen verschillende producten, verdeeld over negen technologieën, waaronder hydrauliek: pompen, motoren, cilinders, ventielen, power units, accumulatoren, warmtewisselaars, manifolds, besturingssystemen, complete systemen en aggregaten.

Semiconductor-markt

De semiconductor-markt is een hightech markt die voortdurend in beweging is. Parker heeft meer en meer producten en systemen in het pakket die aansluiting vinden bij deze zeer hoogwaardige markt. De prestaties van afdichtingen zijn in de semiconductor-markt essentieel om de output van chips te vergroten en downtime te verlagen. Parker ondersteunt deze markt door continu zeer innovatieve materialen te ontwikkelen. Dankzij zijn R&D-inspanningen heeft Parker diverse elastomeren ontwikkeld om de semiconmarkt verder te brengen in elk proces; van oppervlaktebehandeling tot het testproces van wavers.

In conclusie, Parker Hannifin is meer dan een bedrijf; het is een pionier in industriële automatisering en aandrijftechniek. Met een sterke focus op innovatie, duurzaamheid en veiligheid, blijft het een leidende rol spelen in het vormgeven van de toekomst van industriële automatisering. Samen kunnen we dus alle processen controleren en beheersen in de precisie-industrie! 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.