NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
NORD vernieuwt zijn merkbelofte Our Solution. Your Success

NORD vernieuwt zijn merkbelofte Our Solution. Your Success

NORD DRIVESYSTEMS is een betrouwbare en competente partner voor innovatieve aandrijfoplossingen, die zijn klanten wereldwijd ondersteunt met op maat gemaakte hoog-efficiënte aandrijvingen uit het modulaire systeem en met uitgebreide applicatie- en branchekennis.

“Met onze aandrijfoplossingen willen we bijdragen aan het succes van onze klanten. Dat is de kernboodschap van onze merkbelofte: Our Solution. Your Success.”, legt Jörg Niermann, hoofd marketing bij NORD, uit. “Hiervoor ontwerpen wij branche-specifieke oplossingen die nauwkeurig zijn afgestemd op de eisen van onze klanten.”

De verhoogde energie-efficiëntie of de verlaging van de Total Cost of Ownership (TCO) zijn slechts enkele aspecten van de meerwaarde die door de NORD aandrijfsystemen wordt gecreëerd. Energie-efficiënte oplossingen als de gepatenteerde DuoDrive en de IE5+ motoren, maar ook de robuuste MAXXDRIVE XD industriële reductoren van NORD, of de NORDAC ON frequentieomvormers, waarvan het vermogen dit jaar werd uitgebreid tot 3 kW, zodat ze een nog breder toepassingsgebied bestrijken, worden gekenmerkt door verschillende voordelen in verschillende toepassingen en industrieën, waaronder:

– Bakkerij-industrie
– Verpakkingsindustrie
– Magazijnlogistiek
– Luchthavenlogistiek
– Mixers en roerwerken
– Bulkgoederen behandeling
– Logistiek en kranen.

NORD levert efficiënte systeemoplossingen die zijn opgebouwd uit elektromotoren, reductoren en aandrijfelektronica voor meer dan 100 industrietakken. Bovendien profiteren klanten van de expertise en ondersteuning van de fabrikant en van de uitstekende wereldwijde service.

Our Solution. Your Success.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.