NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
Parker bespreekt H2 toename in de nieuwste Expert Insights tech talk

Parker bespreekt H2 toename in de nieuwste Expert Insights tech talk

Brengt waterstof naar de volgende fase en verder

Parker Hannifin, de wereldwijde leider in bewegings- en besturingstechnologieën, presenteert op dinsdag 17 oktober 2023 een waterstof special van ‘Expert Insights’ tech talk. De diepgaande discussie, met ervaren waterstofexperts, Robert Airey, marktontwikkelingsmanager voor schone energie en Neil McPherson, manager voor alternatieve energie, zal zich richten op de uitdagingen waarmee OEM’s en leveranciers worden geconfronteerd terwijl de wereld zich voorbereidt op een toename van waterstofgebaseerde energiebronnen.

Naarmate meer mensen waterstof gaan zien als een koolstofverminderend energiealternatief, zal de vraag naar componenten, oplossingen en expertise snel het aanbod overtreffen. Enkele van de onderwerpen die aan bod komen zijn: hoe bedrijven kunnen zorgen voor een robuuste en betrouwbare leveringsketen, hoe belangrijk het is om de juiste samenwerking met leveranciers aan te gaan, waarom opleiding en training van de volgende generatie H2-technici cruciaal is voor het toekomstige succes van waterstof en hoe wereldwijde standaardisatie de druk kan verlichten.

Omdat waterstoftechnologie voortdurend in ontwikkeling is, is het belangrijk om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen en op de hoogte te zijn van de belangrijkste leveranciers en spelers in de sector. Het gesprek wordt op dinsdag 17 oktober 2023 om 15:00 CET (09:00 EST) online uitgezonden. Geïnteresseerden kunnen zich registreren voor toegang op Expert Insights: Waterstof klaar voor de volgende stap (parker.com). Bekijk eerdere afleveringen van Expert Insights op Expert Insights: bekijk alle afleveringen (parker.com).

Parker neemt ook deel aan het 24-uurs online waterstofcongres op 25 oktober 2023. De experts zullen meer H2-onderwerpen bespreken en vragen beantwoorden van iedereen die meer wil weten over waterstofgerelateerde technische uitdagingen en oplossingen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.