NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
Picanol verhoogt efficiëntie klanten met PicConnect, gebaseerd op Inimco.Facts

Picanol verhoogt efficiëntie klanten met PicConnect, gebaseerd op Inimco.Facts

Sinds weefgetouwenbouwer Picanol zijn digitale platform PicConnect lanceerde, besparen weverijen energie en verbeteren ze de kwaliteit van hun producten. Picanol zelf voert innovaties door dankzij beter inzicht in productiedata. Het Inimco.Facts platform dat de basis vormt van PicConnect, geeft zowel productiebedrijven als machinebouwers een vliegende start in het digitaliseren van hun processen.

Een van de klanten van Picanol verminderde zijn energieverbruik met vijf procent door het vergelijken van de instellingen in machines. Picanol zelf lanceerde PicConnect twaalf tot achttien maanden sneller omdat Inimco.Facts meteen rijke functionaliteit biedt.

Wil ook u beter inzicht krijgen in uw machinepark, energie en CO2-uitstoot besparen en werkbare data krijgen van de productievloer? Contacteer ons en we bespreken met u hoe we uw efficiëntie kunnen verbeteren en uw digitale strategie een boost kunnen geven.

Een snelle start voor uw IoT- en cloud-projecten

U beseft dat cloud en het Internet of Things grote voordelen brengen voor uw bedrijf, maar weet niet goed waar te starten? Bent up op zoek naar tips uit de praktijk? Eerder dit jaar organiseerde Inimco een rondetafelgesprek met zijn klanten AkzoNobel, AquaSecurity, Henkel, Tomra Sorting en Picanol. Dat gesprek leverde interessante best practices op over de start van een dergelijk project.

Bovendien staat u er niet alleen voor. Inimco biedt raad en daad vanaf de voorbereiding tot de implementatie en het dagdagelijkse beheer van uw data-gedreven projecten.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.