NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
Processen optimaliseren door software, mens en machine te verbinden
Jorosoft analyseert, transformeert en integreert versnipperde data tot efficiënte input en waardevolle output.

Processen optimaliseren door software, mens en machine te verbinden

Bestaande softwarepakketten kunnen specifieke taken vereenvoudigen, maar slagen er doorgaans niet in om het volledige potentieel te benutten. Jorosoft start net op dat punt, waar die andere bedrijven stoppen. Het softwarehuis uit Knokke-Heist analyseert, transformeert en integreert versnipperde data tot efficiënte input en waardevolle output. Ze verbinden standaardsoftware, mensen en machines om de bedrijfs- en productieprocessen te optimaliseren.

Dit softwarehuis start op het punt waar anderen stoppen.

Jorosoft bestaat bijna 30 jaar. Aan de basis lag een softwarepakket voor de juwelensector, maar die focus werd algauw verlegd naar maatwerkoplossingen voor productie- en distributieomgevingen. Vandaag werken de 10 experts van het softwarehuis aan de ontwikkeling en implementatie van pakketten op maat, apps en webapplicaties om bedrijven klaar te maken voor de uitdagingen van Industry 4.0.

Jorosoft schrijft de niet-evidente software op maat, veelal bedoeld voor complexere integraties.

“We schrijven de niet-evidente software, veelal bedoeld voor complexere integraties in productieomgevingen bij KMO’s. Elk project is verschillend en start met een grondige analyse van de problematiek bij de klant. Daarna gaat ons team op zoek naar custom-made oplossingen: de ene keer heel eenvoudig, de andere keer een stuk complexer,” vertelt zaakvoeder Geert Haeghebaert. “We hebben in het verleden ERP-pakketten geïmplementeerd. Vandaag gaan we net dat stapje verder en focussen ons op de uitwisseling van data rond een ERP. Denk hierbij aan machinesturing via PLC, aansturen van een WMS of MES, een API beschikbaar stellen voor klanten of leveranciers, ….”

Er wordt bewust gekozen om enkel te automatiseren waar dat nodig is.

Maakbedrijven, ook KMO’s, zetten steeds meer in op het extraheren van relevante gegevens uit hun processen. Dit laat hen toe alles te evalueren, inefficiënties op te sporen, bottlenecks te vermijden en finaal optimale resultaten te boeken. Elk project moet echter individueel bekeken worden. “We denken ook proactief en co-creatief mee en dat zowel voor, tijdens als na het optimalisatieproces,” licht Haeghebaert toe. “We kiezen er bewust voor om enkel te automatiseren waar dat echt nodig is, maar willen wel het onderste uit de kan halen om de plannen en ideeën van de klant in de praktijk om te zetten. Dankzij onze jarenlange ervaring en no-nonsense aanpak hebben we door de jaren heen dan ook een ruim portfolio van referenties opgebouwd bij KMO’s, voornamelijk uit West- en Oost-Vlaanderen en actief in de meest uiteenlopende sectoren.”

Het team staat garant voor een jarenlange ervaring en een no-nonsense aanpak.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.