NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
Siemens lanceert een nieuw servo aandrijfsysteem speciaal voor de batterij- en elektronicasector
Met de SINAMICS S200 lanceert Siemens een nieuw servo aandrijfsysteem dat ontworpen is voor diverse standaardtoepassingen in de batterijsector, de elektronicasector en andere industrieën.

Siemens lanceert een nieuw servo aandrijfsysteem speciaal voor de batterij- en elektronicasector

  • Geoptimaliseerde prestaties, gebruiksvriendelijk en toekomstbestendig servo aandrijfsysteem
  • Flexibel en compact – schaalbaar afhankelijk van de toepassing
  • Eenvoudige engineering dankzij integratie in TIA, geïntegreerde webserver en one-button-tuningfunctie

Met de SINAMICS S200 lanceert Siemens een nieuw servo aandrijfsysteem dat ontworpen is voor diverse standaardtoepassingen in de batterijsector, de elektronicasector en andere industrieën. Het bestaat uit een nauwkeurige servo aandrijving, krachtige servomotoren en eenvoudig te gebruiken kabels en biedt hoge dynamische prestaties. Toepassingen die precisie in snelheid en koppel vereisen, zoals wikkel- en afrolmachines bij de productie van batterijen en de assemblage van cellen, profiteren vooral van het nieuwe servo aandrijfsysteem. Voor dit doel biedt de SINAMICS S200 een geoptimaliseerde snelheidsrimpel, koppelcompensatie, 17/21-bit ST en 21-bit MT encoders en cyclus-synchrone communicatie voor geoptimaliseerde prestaties door Profinet IRT in minimaal 250us.

Het servo aandrijfsysteem SINAMICS S200 is ook een zeer flexibel systeem en schaalbaar afhankelijk van de toepassing. Het dekt een vermogensbereik van 0,1-1 kW (200 V) en 0,2-7 kW (400 V) en kan gecombineerd worden met een motor met lage, gemiddelde of hoge inertie. Afhankelijk van de toepassing wordt een standaard of hoogdynamische kabel gebruikt. Door zijn compacte ontwerp bespaart het servo aandrijfsysteem SINAMICS S200 ook tot 30 procent ruimte in de elektrische kast en maakt het een optimale opstelling van het apparaat mogelijk.

In combinatie met een SIMATIC-controller (bv. de SIMATIC S7-1500) krijgen gebruikers een krachtig, toekomstbestendig en robuust motion control-systeem dat ook eenvoudig te bedienen is dankzij de integratie in TIA Portal, geïntegreerde webserver (LAN/WLAN) en een one-button-tuningfunctie.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.