Stationaire barcodelezer die zelfs in krappe ruimtes past

NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
Stationaire barcodelezer die zelfs in krappe ruimtes past
De nieuwe BCL 200i is bijzonder geschikt voor geleide containeridentificatie.

Stationaire barcodelezer die zelfs in krappe ruimtes past

Barcodelezers zijn een ideaal instrument om de tracering van producten te garanderen. Als expert op het gebied van identificatie produceert Leuze al tientallen jaren barcodelezers. De onderneming heeft haar productportfolio in deze sector voortdurend verder ontwikkeld. Leuze barcodelezers voldoen aan talrijke eisen op het gebied van intra-logistiek en zijn daarmee breed inzetbaar. De nieuwe BCL 200i ondersteunt geleide container- en tray-identificatie en is bijzonder geschikt voor krappe installatieruimtes aan de transportband.

De BCL 200i met geïntegreerde industriële veldbuscommunicatie en eenvoudige PROFINET configuratie leest met gemak uw barcode. De BCL 248i kan via het GSDML-bestand rechtstreeks in de besturing worden geconfigureerd. Naast het compacte formaat wordt installatie verder vergemakkelijkt door de kabeluitgang aan de zijkant van het apparaat en de zwaluw-staartverbinding voor een montage die zo gedaan is.

De nieuwe BCL 200i is bijzonder geschikt voor geleide tray-identificatie.

Gespecialiseerd voor geleide container- en tray-identificatie

De nieuwe BCL 200i is bijzonder geschikt voor de detectie van 1D-codes bij bakkentransport. Ongeacht of de barcode verticaal of horizontaal op het etiket is gedrukt, gewoon een kwestie van montage. Het apparaat beschikt over geïntegreerde Ethernet TCP/IP- of PROFINET- veldbuscommunicatie. De webbased configuratietool maakt diagnose op afstand mogelijk, waar ook ter wereld.

Detectie door middel van code reconstructie technologie

De geïntegreerde Code Reconstructie Technologie (CRT) stelt de BCL 200i in staat om zelfs barcodes met korte streeplengtes en beschadigde of vervuilde etiketten te lezen. Met behulp van de CRT decoder kunnen barcodes ook onder een grote hoek worden gelezen. Het daaruit volgende lagere aantal no-reads verhoogt de beschikbaarheid van het systeem aanzienlijk.

Activering zonder extra sensor

Dankzij de automatische activering van de reflector (autoReflAct) kan de nieuwe stationaire barcodelezer zonder extra triggersensor worden geactiveerd. Dit wordt bereikt door de scanner met aangepaste, smalle scanstraal te richten op een reflector die aan de andere zijde van de transportband is gemonteerd. Zolang de scanner op de reflector is gericht, blijft de leespoort gesloten. Indien de reflector wordt bedekt door een voorwerp zoals een bak met een barcode-etiket, wordt de scanner geactiveerd om te lezen. De leesprocedure is voltooid zodra de scanner weer vrij zicht op de reflector heeft.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.