Vulniveau opvolgen in het Internet of Things - Industrial Automation

NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
Vulniveau opvolgen in het Internet of Things

Vulniveau opvolgen in het Internet of Things

Pepperl+Fuchs stelt u een niveausensor voor die de meetdata op een veilige manier verstuurd naar andere actoren in het industriële Internet of Things. De IoT sensor WILSEN.sonic.level is verkrijgbaar in een starterspakket in combinatie met de WILSEN.service en het gebruik van een businessdataplatform. Dat maakt het makkelijker om vertrouwd te raken met deze technologie. Dit laat gebruikers toe om sneller de waarde te ontdekken van IoT systemen in het eigen bedrijf.

Het industriële Internet of Things verbindt de virtuele wereld van informatietechnologie met de fysieke setting van engineering van machines en productielijnen. Dit opent nieuwe mogelijkheden voor procesautomatisering. Dankzij de inzet van radiosensoren die informatie sturen naar het Internet is het ook mogelijk om goederen op te volgen die zeer wijd verspreid zitten of zeer mobiel zijn van aard.

Pepperl+Fuchs brengt nu de WILSEN.sonic.level op de markt, een ultrasone draadloze sensor die de vulniveau’s van mobiele containers, tanks en silos kan opvolgen. Deze sensor -die op batterijen werkt- stuurt ook de geografische locatie van de recipient door via een GSM signaal of LoRaWAN verbinding naar een gedefinieerde ontvanger op het internet. De WILSEN.service verzekert niet enkel de veilige overdracht van deze data-uitwisseling, maar biedt ook de mogelijkheid om alle IoT sensoren via een centraal platform op te volgen. Ook kunnen softwaresystemen en dataplatformen die deze gegevens analyseren verbonden worden met deze dienst.

Pepperl+Fuchs biedt zo een starterskit met daarin alle componenten voor een operationeel IoT systeem. Dit pakket met vaste periodiciteit en vaste prijs laat geïnteresserden toe om van start te gaan met IoT zonder voorkennis. Op die manier kunnen ze snel kennis en ervaring opdoen over hun eigen productieproces.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.