Ikologik - Industrial Automation

NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
Terug naar overzicht

Ikologik

Wie is Ikologik?

Ikologik is een Software-as-a-Service (SaaS) bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling en levering van op maat gemaakte Industrial Internet of Things (IIoT) oplossingen. Het dienstenpakket van Ikologik, dat zowel productiebedrijven als machinebouwers bedient, is ontworpen om de efficiëntie, productiviteit en klantenservice te verbeteren.

Productiebedrijven

Voor productiebedrijven biedt Ikologik diensten als datalogging, rapportage, alarmering en OEE-monitoring (Overall Equipment Efficiency). Andere aanbiedingen zijn dynamische dashboards, Manufacturing Execution Systems (MES) voor real-time controle van productieactiviteiten en data-integratiediensten voor een naadloze informatiestroom tussen systemen.

Machinebouwers

Wat machinebouwers betreft, biedt Ikologik een scala aan diensten, waaronder datalogging, rapportage, alarmering en OEE-bewaking om de prestaties van apparatuur te optimaliseren. Het servicepakket wordt verder verrijkt met een online spare part shop voor eenvoudige toegang tot essentiële onderdelen, een documentatiebibliotheek voor uitgebreide naslag en diensten voor activabeheer.

Meer weten?

Als u meer wilt weten over wat Ikologik te bieden heeft, nodigen we u uit om onze website te bezoeken of contact met ons op te nemen om uw project vrijblijvend te bespreken. Tijdens een gesprek kunnen we uitgebreid ingaan op de doelstellingen en architectuur van uw project.

algemene informatie

Services Software-as-a-Service Adres Baron Ruzettelaan 5/1.1
8310 Assebroek
België
Telefoonnummer +32 (0) 50 73 13 30 E-mailadres [email protected] Website ikologik.com/

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.