NLFR

Platforme sur l'automatisation de la production et des processus
Retour à l'aperçu

Bintz Technics

Missie
Het leveren van producten met een bijzondere kwaliteit is van levensbelang voor Bintz Technics NV. Maar ook de klantvriendelijke service beschouwen wij als een hoogste prioriteit. Met al onze klanten bouwen wij graag een lange termijnsamenwerking uit gerugsteund door een complementair en flexibel team van gecertifieerde support, product en sales engineers. Door een duurzame en nauwe samenwerking met onze buitenlandse en binnenlandse leveranciers, is Bintz Technics NV er in geslaagd om een uitgebreid klantenbestand uit te bouwen, gaande van machinefabrikanten, engineeringbedrijven en industriële integratoren, tot eindgebruikers en openbare instellingen.

Oplossingen
www.bintz.be/nl/automatiseringscomponenten
www.bintz.be/nl/control-drives-en-motion
www.bintz.be/nl/industriele-communicatie-visualisatie

Diensten

Bintz Technics biedt een brede waaier van technische diensten aan. Wij ondersteunen u in elke fase van uw project, zowel bij de ingebruikname of later in geval van een vervanging of bij een herindienstname van een door ons geleverd component of systeem.

Onze technici zijn gecertificeerd voor de producten en oplossingen die door Bintz verdeeld worden. Service en kwaliteit dragen wij hoog in het vaandel!

Technische vragen?
E. support@bintz.be
T. +32 (0)2/720 49 16

Logistiek

Wij beschikken over een ruime voorraad. Vanuit onze centrale ligging in Zaventem hebben we een vlotte toegang tot België en Luxemburg.

Logistieke vragen?
E. info@bintz.be
T. +32 (0)2/720 49 16

Opleidingen

Kennis is een sleutelelement voor een partner om producten en oplossingen op de markt te brengen. En nóg belangrijker, om de eindgebruiker of integrator te ondersteunen met de nodige know-how.

Bintz Technics geeft zijn klanten de mogelijkheid op een educatieve manier vertrouwd te geraken met haar productgamma doormiddel van gerichte hands-on trainingen.

Vragen over opleiding?
E. info@bintz.be
T. +32 (0)2/720 49 16

Informations générales

Services Technologische industrie adresse Kalkhoevestraat 1
B-8790 Waregem
België
Numéro de téléphone +32 (0)2/720 49 16 numéro de fax +32 (0)56 62 02 13 Adresse email info@bintz.be site Internet bintz.be

carte

Articles liés

« * » indique les champs nécessaires

Envoie-nous un message

Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details