NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
AI-algoritmes op multispectrale camera in maaidorsers integreren

AI-algoritmes op multispectrale camera in maaidorsers integreren

CNH Industrial contacteerde ML6 om hen te helpen bij de efficiënte transfer van een algoritme uit opleidingsomgevingen naar embedded hardware in maaidorsers. Zo wilden ze snel de nodige kennis verzamelen en het algoritme met succes op een multispectrale camera implementeren. Het uiteindelijke doel was om sneller in productie te gaan en expertise op te doen voor implementaties van embedded oplossingen in de toekomst.

CNH Industrial is één van de grootste industriële kapitaalgoederenondernemingen in de wereld, die ontwerp-, productie-, distributie-, commerciële – en financiële activiteiten op internationale markten implementeert. Via de 12 geïntegreerde merken maakt CNH Industrial de voertuigen die ervoor zorgen dat de landbouw en de industrie kunnen blijven groeien. Eén van de projecten draait rond maaidorsers die autonoom functioneren en als het ware een ‘fabriek op wielen’ vormen. Om dat te realiseren, ontwikkelen ze een groot aantal automatische functionaliteiten voor deze maaidorsers. De Electronics-afdeling, die ervoor moet zorgen dat ‘Proof of Concepts’ in productie gebracht worden, werkte samen met ML6 om de integratie van hun eigen AI-algoritmes in bestaande embedded hardware-oplossingen te versnellen.

Kennis opbouwen en productie versnellen

CNH Industrial draagt innovatie hoog in het vaandel en ontwikkelde interne sterke AI-capaciteiten. Aangezien de toepassingen daarvan complex zijn, wil het bedrijf intern kennis opbouwen over hoe algoritmes gebouwd, gebruikt, gecontroleerd en verbeterd kunnen worden. Ze wilden specifiek leren hoe ze een algoritme uit een opleidingsomgeving konden overzetten naar de embedded hardware in maaidorsers. En om die kennis zo snel en efficiënt mogelijk op te bouwen, contacteerde CNH Industrial de specialisten van ML6 om hen te helpen bij het integreren van een algoritme in een multispectrale camera. ML6 ondersteunde hen om het algoritme te downscalen en te optimaliseren en werkte voor de plaatsing samen met de leverancier van de camera.

Dankzij deze samenwerking kon men bij CNH veel sneller in productie gaan én expertise op doen voor implementaties van embedded oplossingen in de toekomst. “Samenwerken met ML6 betekent investeren in onze eigen mensen. We vinden het belangrijk dat we intern kennis kunnen opbouwen en door deze samenwerking kregen we op een zeer efficiënte manier kennisoverdracht om onze mensen naar een hoger niveau te brengen. We kopen kennis, we kopen flexibiliteit, we investeren in onze mensen richting de toekomst,” bevestigt men bij CNH Industrial.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.