NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
Een technologische revolutie ten dienste van intelligente logistiek

Een technologische revolutie ten dienste van intelligente logistiek

Productiesystemen hebben steeds meer behoefte aan modulariteit en schaalbaarheid. Dit creëert niet enkel uitdagingen op het vlak van magazijnautomatisering, want ook nieuwe, gespecialiseerde beroepen zijn essentieel om het potentieel van de geautomatiseerde systemen volop te benutten. De technologische evolutie heeft steeds meer geavanceerde oplossingen op de markt gebracht, maar deze vereisen nieuwe vaardigheden en specifieke opleidingen.

Echt intelligente logistiek

Hoe kunnen we vandaag de dag de intralogistieke processen ontwikkelen om tot een echt intelligente logistiek te komen? CLS iMation biedt het antwoord. Deze systeemintegrator geeft deskundig advies en kan daadkrachtig inspelen op de veranderende behoeften van de moderne intralogistiek. In synergie met uitstekende partners biedt CLS iMation ultramoderne geautomatiseerde oplossingen die processen optimaliseren in de competitieve omgeving van Industrie 4.0.

Divers aanbod met goede begeleiding

De adviesdiensten van CLS iMation bestaan uit een team van professionals die klanten begeleiden bij het kiezen van de meest geschikte oplossing voor hun behoeften. Dankzij een gedifferentieerd aanbod van oplossingen voor elke toepassingsvereiste worden de problemen van de traditionele logistiek opgelost en de procesautomatisering naar een hoger niveau getild.

Zo biedt de CLS Global Automation Division een onderscheidend scala aan diensten, van ontwerp, installatie, integratie met andere IT-systemen van het bedrijf, opleiding en volledige ondersteuning tot toegang tot een complete reeks innovatieve oplossingen.

Adviesdiensten

Nog een belangrijk en onderscheidend onderdeel van de adviesdiensten van CLS is Simulatie. Zo kunnen de voordelen die kunnen worden bereikt door de invoering van geautomatiseerde oplossingen op voorhand worden geanalyseerd en beoordeeld. Denk maar aan oplossingen voor traditionele logistiek of voor de reorganisatie van workflows voor echte taak- en productiviteitsoptimalisatie.

CLS iMation ontwikkelde een Simulation as a Service dienst om in de ontwerpfase extra toegevoegde waarde te bieden. Deze dienst onderscheidt CLS iMation van andere systeemintegratoren en geeft CLS en zijn klanten een duidelijke voorsprong.

Preview van de resultaten

De door iMation SaaS aangeboden simulatie biedt een ‘preview’ van optimaliseerbare aspecten, oplossingen en processen. Door middel van nauwkeurige analyses van variabele gegevens en parameters is het mogelijk de interactie tussen bestaande systemen te evalueren en in een vroeg stadium van de ontwikkeling scenario’s en alternatieve oplossingen aan te reiken.

Voorsprong op de toekomst

Tot de oplossingen in het groeiende aanbod van CLS iMation behoort Agilox OCF, de omnidirectionele AMR met AI. Hij biedt directe communicatie met fabriekssystemen en productielijnmachines zonder de bestaande architectuur te verstoren.
Kortere insteltijden en het ontbreken van complexe infrastructuur maken de Agilox-voertuigen van CLS iMation tot perfecte oplossingen voor het verbeteren en stroomlijnen van de materiaalbehandeling in elke industriële context.

Klik hier voor meer info én voor een gratis consultancy 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.