Platform over productie- en procesautomatisering

NL | FR

Motion, Gears & Drives

Holle as tandwielkasten op een rij

holle-as-1

8 maart 2022 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Apex Dynamics heeft verschillende mogelijkheden in haar assortiment van holle as tandwielkasten. Welke tandwielkast het beste bij een toepassing past hangt natuurlijk af van de applicatie. In deze video vertelt Erik Megens meer over de AT en ATB serie, de KF serie en AFH serie.

Doorlopende holle as is altijd een haakse tandwielkast

De AT- en ATB-serie kunnen worden uitgevoerd met een doorgaande holle as met spiebaan of krimpschijf. Een spiebaan is vormgesloten en krimpschijf juist krachtgesloten. De tandwielkasten uit de KF-serie kunnen worden uitgevoerd met een krimpschijf óf met een ISO9409 flens met doorvoermogelijkheid voor bijvoorbeeld pneumatische leidingen. De AFH-serie kan voorzien worden van een holle as met krimpschijf. De holle as is hierbij niet doorlopend.

Op haar website biedt Apex Dynamics alle documentatie en verschillende hulpmiddelen zoals haar design tool voor de selectie van de juiste tandwielkast voor uw applicatie.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Alexander Dewaele

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Industrial Automation? Bel +32 477 22 41 29 of stuur een mail naar onderstaand adres.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details