NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
Integreer actuatoren en sensoren eenvoudig met de IIO 041
De IIO 041-mastermodule maakt de aansluiting van maximaal vier intelligente SDCI-sensoren en -actuatoren mogelijk.

Integreer actuatoren en sensoren eenvoudig met de IIO 041

De compacte IIO 041 uit de S-DIAS-serie van SIGMATEK heeft vier SDCI-masterpoorten en vier digitale ingangen (+24 V DC/3,7 mA/0,5 ms). Met SDCI Single-Drop Digital Communication Interfaces (IO-Link) kan een onafhankelijke point-to-point-verbindingen gerealiseerd worden voor het aansluiten van intelligente actuatoren en sensoren volgens IEC 61131-9.
 
De IIO 041-module is daarom ideaal voor toepassingen met veel intelligente actuatoren en sensoren, zoals in de robotica. Modules met SDCI kunnen eenvoudig in het systeem worden geïntegreerd. Deze integratie wordt steeds belangrijker vanwege de toenemende complexiteit en flexibilisering in de productie, evenals de hoge eisen die aan de kwaliteitsnormen worden gesteld.
 
SDCI-devices kunnen snel en eenvoudig worden geconfigureerd met behulp van een configuratie tool die is geïntegreerd in de LASAL-software omgeving, de All-In-One Engineering Tool van SIGMATEK. Hierdoor kan voor elke SDCI-unit een SDCI-configuratiebestand (IODD) worden geladen tijdens de projectplanning en parametrering die moet worden uitgevoerd. Het device kan eenvoudig in het totale systeem worden geïntegreerd, waardoor bekabeling aanzienlijk wordt geminimaliseerd en kosten worden verlaagd. Daarnaast wordt de inbedrijfstelling van een machine of systeem versneld en de productiviteit verhoogd.
 
Technische Data:
Dimensies: 12.5 x 104 x 72 mm
4 SDCI-Poorten (+24 V DC)
4 digitale ingangen (+24 V DC)
IP20 protectie
UL gecertificeerd

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.