NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
Kleine componenten, grote impact
Met meer dan 1.000 varianten dekt de M-PRO de meest uiteenlopende toepassingen.

Kleine componenten, grote impact

Sinds juni 2013 moeten producten voor spoortransport beantwoorden aan de Europese brandbeveiligingsstandaard DIN EN45545-2. Om een lange levensduur van spoorvoertuigen te garanderen en mensenlevens te beschermen, streeft Murrplastik de hoogste normen na. Het ontwerpt zijn producten volgens 3x HL3, het hoogste risiconiveau dat deze norm definieert, met een brandwerendheidsduur tot E60, warmte-isolatie tot I45 en warmtestraling tot W45 volgens DIN EN 45545-3. Een mooi voorbeeld van een productgroep die daaraan tegemoetkomt, zijn de slangschroefverbindingen van de nieuwe M-PRO serie. Zijn design, hoge densiteit en unieke features zorgen voor de best mogelijke kabelbescherming. ATEM staat in voor de verdeling in België.

Met zijn innovatieve designdetails, komt de M-PRO serie slangschroefverbindingen tegemoet aan de hoogste eisen voor dichtheid tot IP68 bij 6 bar en IP69K. Ze zijn voorzien van een geïntegreerde afdichting met lamellen. Deze compenseren alle toleranties in de gegolfde koppeling en zorgen voor een constant hoge compressie. Het unieke ontwerp omvat verder een geïntegreerde stootbescherming die de afdichting beschermt tegen rechtstreekse waterstralen. De grotere materiaaldikte maakt de afdichting extra robuust en beter bestand tegen druk en compressie. Toepassingen zijn legio: deze slangschroefverbindingen vinden onder andere toepassing in de industrie, automatisering, scheepvaartbouw en -transport, hernieuwbare energie en telecommunicatie.

Met zijn innovatieve designdetails komt de M-PRO serie tegemoet aan de hoogste eisen voor dichtheid.

Geen scherpe randen meer

De M-PRO is uiterst kabelvriendelijk. Het is de enige buisverbinding waarvan de kritische punten met radii zijn afgerond en dus geen scherpe randen hebben. Het maakt niet uit of hij bijvoorbeeld aan de binnenkant van de verdeler of aan de uitgang van de schroefdraad zit, of met een 90° schroefverbinding in de bocht. Met meer dan 1.000 varianten dekt de M-PRO de meest uiteenlopende toepassingen. Hij voldoet aan de hoogste brandbeveiligingsvoorschriften: UL 94 V0, EN45545, 3x HL3, NFPA 130 (in behandeling) en UL1696 (in behandeling).

Vastklikken en klaar

De M-PRO overtuigt door zijn slag- en scheurvastheid. Een veerbelast snap-in mechanisme voorkomt dat de geribbelde slang onbedoeld wordt uitgescheurd. Bij het insteken van de geribbelde slang haakt het klikoog in de ‘goot’. Bovendien is de M-PRO zeer eenvoudig te monteren. Hij kan volledig zonder gereedschap worden gemonteerd en gedemonteerd. Zo eenvoudig is het: vastklikken en klaar.

M-PRO kan volledig zonder gereedschap worden gemonteerd en gedemonteerd. Vastklikken en klaar.

M-PRO’s indrukwekkende troeven op een rijtje

  • Hoge densiteit en kabelvriendelijk: hoge dichtheid door geïntegreerde impactbescherming en afdichting met toleratiecompensatie in de beschermslang. Kabelvriendelijk door afgeronde radii.
  • Groot aantal varianten: met meer dan 1.000 varianten dekt M-PRO de meest uiteenlopende toepassingen.
  • Hoogste brandveiligheid: M-PRO voldoet aan de hoogste brandbeveiligingsvoorschriften UL 94 V0, EN45545, 3x HL3, NFPA 130 (in behandeling) en UL1696 (in behandeling).
  • Scheurvast en eenvoudig te monteren: M-Pro kan volledig zonder gereedschap worden gemonteerd en gedemonteerd. Een veerbelast snap-in mechanisme voorkomt uitscheuren.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.