NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
Meer flexibiliteit met web visualisatie
Weergave van de grafische logica-editor in weergavebeheer.

Meer flexibiliteit met web visualisatie

Expertise per apparaat

Met de LASAL VISUDesigner van SIGMATEK kan niet alleen de resolutie en beeldverhouding van de applicatie eenvoudig worden aangepast, maar ook de “view”-optie  flexibel worden gedefinieerd. Deze webvisualisatie is gebaseerd op web technologiën als HTML5, CSS# en JavaScript. Visualisaties kunnen eenvoudig worden gecreeërd zonder programmeerkennis, zijn als een modulaire toolkit opgebouwd en ondersteunen Multi-Touch interacties.

 Veeleisende, moderne (web)visualisatieconcepten vragen om een user id paginalay-out die een positieve gebruikerservaring creëert. Afhankelijk van het ter plaatse of op afstand openen van de machine, welk eindapparaat wordt gebruikt en de toegangsrechten en expertise van de operator, kan de juiste bestemmingspagina met de bijbehorende rechten worden opgeslagen in het “View Management”.

Met huidige web technologiën zoals HTML5, CSS3 en JavaScript kunnen complexe visualisatie projecten worden geconfigureerd met de LASAL VisuDesigner.

 Het kan daarbij praktisch zijn een hoeveelheid op afstand te verhogen/verminderen met smartphone of tablet om overproductie te voorkomen. Wijzigingen in belangrijke machineparameters mogen echter alleen door experts worden aangepast.  En in het beste geval ter plaatse, omdat schade aan de machine of gevaarlijke omstandigheden kunnen optreden. Het belangrijkste is dat persoonlijke wijzigingen duidelijk worden geregistreerd.

In de LASAL VisuDesigner kunnen schaalbare vectorafbeeldingen (.svg) worden gebruikt.

 In het “Views Management” van de LASAL VISUDesigner kunnen de voorwaarden waaronder een weergave moet worden geladen, worden gedefinieerd in de grafisch geprogrammeerde logica. De dashboards kunnen ook worden ontworpen voor speciale weergaven. In de weergave zelf is te zien welk dashboard er wordt getoond.

 In de LASAL VisuDesigner kunnen schaalbare vectorafbeeldingen (.svg) worden gebruikt. Hierdoor kunnen eenvoudige aanpassingen aan verschillende schermformaten gedaan worden. Eenvoudig en comfortabel visualisatie oplossingen maken met variaties voor verschillende doelapparaten.

De HMI-tool wordt gekenmerkt door de volgende kenmerken:

•                Hardware-onafhankelijk visualisatie ontwerp zonder pro-grammeer kennis
•                Vloeiende visualisatie dankzij geoptimaliseerde browser
•                Moderne design thema’s en bibliotheek met bedienings-elementen
•                Open source-bedieningselementen bieden vrijheid om te individualiseren
•                Integratie van animatie-, video- en audiolessen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.