NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
Nieuwe ontwikkelingen bij compacte behuizingen
Bij de nieuwe ontwikkelingen zijn hogere consoles met meer ruimte, modellen met een vierkant grondvlak en een kleine, universele VESA-bevestigingsbeugel.

Nieuwe ontwikkelingen bij compacte behuizingen

Met de compacte BoPad-serie speelt de BOPLA Gehäuse Systems GmbH, verdeeld door Phoenix Mecano nv, in op de stijgende vraag naar mobiele bedieningspanelen. Deze behuizingen met bedieningsoppervlak onder helling zijn ideaal voor de integratie van touchscreens, displays en membraantoetsenborden. Ze worden in de hand gehouden, op tafel gezet of aan de wand gemonteerd. Om op vragen uit de markt in te spelen, breidt BOPLA deze familie van behuizingen uit met hogere varianten en een versie met een vierkant grondvlak. Andere innovaties zijn geïntegreerde bevestigingen voor directe montage van Raspberry Pi singleboardcomputers en een kleine, universele VESA-bevestigingsbeugel.

In deze behuizingen is er meer ruimte voor de inbouw van elektronicacomponenten. De grotere hellingshoek verhoogt het comfort voor de gebruiker.

Het ontwerp van de nieuwe BoPad-varianten is gebaseerd op de bestaande versies BOP 7.0 en 10.1. Deze nieuwe behuizingen zijn echter hoger, waardoor er meer ruimte ontstaat voor de inbouw van elektronicacomponenten. De nieuwe vormgeving zorgt er ook voor dat het bedieningspaneel onder een grotere hellingshoek staat, wat het comfort voor de gebruiker verbeterd. Verzonken handgrepen aan de zijkant resulteren in een eenvoudige handling van een BoPad-behuizing en een meer verzonken achterpaneel verhoogt de mechanische bescherming van de interfaces.

Net zoals de andere hand- en consolebehuizingen uit de BoPad-serie zijn ook de nieuwe modellen ontworpen met een verzonken bedieningsoppervlak, waardoor membraantoetsenborden en displays eenvoudig ingebouwd kunnen worden. Een gepolijst frame resulteert in een hoogwaardige look en beschermt het bedieningspaneel. Alle BoPad-behuizingen hebben standaard een IP40-beschermingsgraad, maar kunnen door optionele afdichtingen, verkrijgbaar in zwart, wit, signaalrood (RAL 3001) en signaalblauw (RAL 5005), een upgrade naar isolatieklasse IP65 krijgen – indien nodig ook in een latere fase.

De BoPad-behuizingen zijn verkrijgbaar in zwart en wit, optioneel voorzien van een stootbescherming of afdichting in zwart, wit, signaalrood of signaalblauw.

Alle behuizingen uit de BoPad-familie zijn beschikbaar in zwart en wit. De mobiele behuizingen kunnen optioneel uitgerust worden met een stootbescherming, die eveneens in zwart, wit, signaalrood (RAL 3001) en signaalblauw (RAL 5005) verkrijgbaar is. Net als bij de andere producten in het portfolio kan BOPLA deze behuizingen en de schokbescherming ook in speciale kleuren leveren.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.