NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
Onze bijdrage aan de medische zorg

Onze bijdrage aan de medische zorg

De coronapandemie heeft geleid tot een sterk toegenomen vraag naar medische apparatuur, met name naar beademings- en laboratoriumtechnologie. Met haar aandrijfsystemen levert FAULHABER een belangrijke bijdrage aan de betrouwbare werking van deze nu nog crucialere toepassingen, en wij doen dan ook ons uiterste best om de continuïteit van de leveringen te waarborgen. En tegelijkertijd blijft de gezondheid van onze medewerkers een topprioriteit!

De vraag naar aandrijvingen neemt enorm toe, met name voor toepassingen in de medische en laboratoriumtechnologie, zoals beademingsapparatuur, beschermende maskers voor medisch personeel, infraroodcamera’s voor lichaamstemperatuurmeting en geautomatiseerde monsteranalyse- en laboratoriumsystemen. FAULHABER volgt de ontwikkelingen op de voet en doet alles wat nodig is om de normale bedrijfsvoering tijdens de coronapandemie in stand te houden en ervoor te zorgen dat onze klanten voorzien blijven van aandrijfsystemen.

De gezondheid van onze medewerkers is een topprioriteit! Op onze productielocaties worden de leveringsopdrachten uitgevoerd met inachtneming van de strengst mogelijke veiligheidsmaatregelen. Met aangepaste ploegenregelingen minimaliseren we de kans op onderbrekingen. We brengen de risico’s nog verder terug door beperkingen in te voeren rond het gebruik van gemeenschappelijke ruimtes zoals kantines, keukens of pauzeruimtes, en door online te vergaderen in plaats van samen in een ruimte. Veel medewerkers van FAULHABER werken nu grotendeels vanuit huis. Onze klanten en andere zakelijke relaties kunnen echter nog steeds te allen tijde telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Hoogdynamische DC-motoren voor nauwkeurige en betrouwbare meetresultaten © FAULHABER

Hoogdynamische DC-motoren voor nauwkeurige en betrouwbare meetresultaten © FAULHABER

 

Al deze maatregelen zijn gericht op het beschermen van onze medewerkers terwijl we gelijktijdig de productie en de operationele activiteiten in stand proberen te houden, zodat de levering van cruciale medische apparatuur gewaarborgd blijft.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.