Red Lion Controls lanceert Crimson® 3.1 met verbeterde functionaliteit - Industrial Automation

NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
Red Lion Controls lanceert Crimson® 3.1 met verbeterde functionaliteit

Red Lion Controls lanceert Crimson® 3.1 met verbeterde functionaliteit

Nieuwe functionaliteit optimaliseert data-intelligentie en zorgt voor meer efficiency op de fabrieksvloer

Red Lion Controls, wereldwijde specialisten op het gebied van communicatie, monitoring en controle voor industriële automatisering en networking, kondigt updates aan voor hun Crimson® ontwikkelomgeving, waaronder dynamische filtering van SQL queries en de release van een Duitstalige versie van hun bekroonde software.

Het groeiende wereldwijde gebruik van op Crimson gebaseerde producten is een bewijs dat Crimson een belangrijke rol speelt bij het met succes inzetten van het IIoT. “We zijn blij dat we nu een gelokaliseerde gebruikerservaring kunnen bieden aan onze Duitstalige klanten die Crimson benutten als onderdeel van hun eigen Industrie 4.0 initiatieven”, aldus Kevin Good, VP Sales voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

Voor het verder optimaliseren van data-intelligentie, biedt de nieuwste versie van Crimson de mogelijkheid om uitdrukkingen te gebruiken in filters voor SQL queries. Dit stelt operators in staat om op basis van dynamische zoekcriteria een subset van data uit een SQL-database te halen. Dit leidt tot snellere toegang tot de juiste data, waardoor de responsetijd verkort wordt, wat niet alleen leidt tot meer efficiency en procescontrole, maar ook van cruciaal belang is bij het oplossen van problemen met de productie- of operationele workflow.

“Dit kan het vermogen van een operator om real-time beslissingen te nemen over procesverbeteringen drastisch verbeteren”, aldus Jeff Thornton, productmanager voor automatiseringsproducten bij Red Lion Controls.

Voor het downloaden van Crimson 3.1, ga naar www.redlion.net/crimson-31

Klik hier voor Red Lion’s Tech Note en lees hoe eenvoudig het is om deze nieuwe dynamische filterfunctie te gebruiken.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.