NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
Voorspellend onderhoud met de EE 121-1 van SIGMATEK: Registratie van het energieverbruik direct op de machine
Registratie van het energieverbruik direct op de machine: Met de EE 121 uit de S-DIAS-serie van SIGMATEK kan voorspellend onderhoud comfortabel worden geïmplementeerd.

Voorspellend onderhoud met de EE 121-1 van SIGMATEK: Registratie van het energieverbruik direct op de machine

Met de EE 121-1 uit de S-DIAS-serie kan voorspellend onderhoud comfortabel worden geïmplementeerd. De compacte DIN-railmodule wordt gebruikt om energie, vermogen en fasehoek (Cos φ) direct op de machine efficiënt te registreren en kan daarom ook worden gebruikt om de kosten te bewaken.

Naast stroom- en spanningssequenties kan de EE 121 worden gebruikt om de fasepositie en frequentie te meten. Het maakt de berekening van Ueff en Ieff voor elk kanaal mogelijk, evenals het energieverbruik sinds de eerste activering. De hoofdstroom synchronisatie is ook mogelijk met de S-DIAS-module.

De spanningen van de drie ingangsfasen (L1, L2 en L3) worden gemeten, evenals de frequentie met tijdstempel van de nuldoorgang. Daarnaast worden ook tot 12 stromen gemeten. De stromen kunnen willekeurig aan de fasen worden toegewezen.

Het S-Dias Energy Measuring Module van SIGMATEK is UL/CSA gecertificeerd. Dit betekent een compatible module waar bij de de X4 hoofd connector is gewijzigd in een ander connector type.

Technische Specificaties: 3V inputs (bereik 0-520 ACV), 12 stroom ingangen (bereik 0-2 A AC), power grid synchronisatie

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.