NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
Terug naar overzicht

EPLAN nv

EPLAN levert software– en serviceoplossingen op het gebied van elektrotechniek, automatisering en mechatronica. Het bedrijf ontwikkelt toonaangevende engineeringssoftware voor machine- en bordenbouwers. EPLAN is de ideale partner om uitdagende engineeringsprocessen te stroomlijnen.

Gestandaardiseerde en op maat gemaakte interfaces met ERP- en PLM-/PDM-systemen zorgen voor dataconsistentie door de hele keten. Werken met EPLAN betekent naadloze communicatie tussen alle disciplines binnen de engineering. Zowel kleine als grote ondernemingen kunnen hun expertise efficiënter inzetten. Samen met onze klanten en partners willen we verder groeien. Om zo samen stappen te zetten in het stimuleren van het gebruik van integraties en verder automatiseren van de engineering. Wereldwijd ondersteunt EPLAN meer dan 58.000 klanten. Efficiënt engineering is onze focus.

EPLAN werd opgericht in 1984 en maakt deel uit van de Friedhelm Loh Group. De Friedhelm Loh Group is wereldwijd actief met 12 productievestigingen en 96 internationale dochterondernemingen. De volledige groep stelt 12.100 mensen te werk en behaalde een totale omzet van 2,6 miljard euro in 2019. Voor de twaalfde keer op rij won het familiebedrijf in 2020 de onderscheiding ‘Top-Duitse Werkgever’. Daarnaast werd Friedhelm Loh Group erkend als ‘Top Beroepsopleider’ volgens een studie van Deutschland Test and Focus Money.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Softwareoplossingen Adres Bosstraat 54
3560 Lummen
België
Telefoonnummer +32 13 53 96 96 E-mailadres sales@eplan.be Website eplan.be

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.