NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
Derde Industrial Ethernet Week richt zich op generatieve AI in use cases voor productie

Derde Industrial Ethernet Week richt zich op generatieve AI in use cases voor productie

Van 27 tot 29 februari 2024 organiseert de HARTING Technology Group voor de derde keer de Industrial Ethernet Week en tal van interessante thought leaders. Industrial Ethernet Week 3 richt zich op Generative AI in manufacturing use cases, kansen en uitdagingen bij de installatie van fabrieksnetwerken en moderne manieren van apparaatontwerp met behulp van datamodellen.

Sluit je aan bij HARTING en experts van een reeks wereldwijde marktleiders voor de derde Industrial Ethernet Week, die plaatsvindt tussen 27 en 29 februari 2024. Gedurende drie dagen nemen onze sprekers je mee door de huidige ontwikkeling van industriële transformatie en tonen je oplossingen en best practices voor uw volgende ontwikkelingsstap in 2024 door middel van inzichtelijke use cases, discussies, presentaties en tech sessies.

Dag één richt zich op AI en IIoT-platforms. Amazon Web Services laat zien hoe generatieve AI nu al wordt gebruikt in de industrie en welke ontwikkelingen in de toekomst te verwachten zijn. Het programma wordt vervolgd met een demonstratie van AI- en IIoT-ondersteunde flexibele smart factory platforms van ICONICS en Mitsubishi Electric. De eerste dag wordt afgesloten met een paneldiscussie over de implementatie van AI-oplossingen in de maakindustrie.

Op de tweede dag kijken we naar de installatie van hoogwaardige netwerken in fabriekstoepassingen. Specialist in testapparatuur Softing IT Networks zal laten zien hoe veelvoorkomende problemen met end-to-end Profinet-bekabelingstoepassingen kunnen worden herkend en opgelost. De bijbehorende uitdagingen van installatie op locatie en mogelijke oplossingen zullen ook worden besproken. De connectiviteitsexperts van HARTING zullen vervolgens waardevol advies geven over industriële Ethernet-connectiviteit in ruwe omgevingen, waarbij geteste kabelassemblages voor plug & play-gebruik worden getoond. Aan het einde van dag twee ligt de nadruk op engineeringgegevens en hoe deze ontwikkelaars ondersteunen bij het ontwerp van apparatuur.

De derde dag richt zich op moderne benaderingen van apparaatontwerp met behulp van design-to-source platforms. Productexperts van Belden en SICK AG zullen laten zien hoe Single Pair Ethernet het veldniveau verbindt met bestaande Ethernetnetwerken en Würth Elektronik zal licht werpen op het onderwerp Power over Ethernet (PoE) in interfaceontwerp. De week wordt afgesloten met een open discussie over kosten- en risicobeheer in nieuwe elektronicaontwerpen.

Onder de gasten bevinden zich thought leaders van Belden, Amazon Web Services, Sick, Halerium, Mitsubishi Electric, Iconics, Würth Elektronik, SPE Industrial Partner network, Softing, Supplyframe, IoT UseCase. Samen met HARTING experts zullen zij live verslag doen vanaf het HARTING Forum in Espelkamp en online streamen naar meer dan 50 landen wereldwijd.

De focusonderwerpen van de drie dagen zijn:

Dag 1 – AI en IIoT platformen

Dag 2 – Fabrieksinstallatie

Dag 3 – Apparaatontwerp

HARTING zal tijdens de Industrial Ethernet Week worden bijgestaan door experts van een aantal wereldmarktleiders.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.