NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
Geautomatiseerde oplossingen zorgen voor revolutie in het labelen van kabels

Geautomatiseerde oplossingen zorgen voor revolutie in het labelen van kabels

In een dynamische omgeving als een productie, waar bekabeling een cruciale rol speelt, en in de huidige economie waar vooruitgang afhankelijk is van uiterst betrouwbare apparatuur, is een efficiënte labeling belangrijker dan ooit. Voor procesingenieurs die met de uitdagingen van kabeltraceerbaarheid worstelen, wordt de behoefte aan geautomatiseerde identificatie prioriteit. Klaar om de voordelen van geautomatiseerde systemen voor het afdrukken en aanbrengen van labels voor kabels te ontdekken?

Veel bedrijven krijgen met een gemeenschappelijk obstakel af te rekenen, met name met het tijdrovende proces van handmatig labelen van kabels. Door deze complexiteiten moeten ze de impact van een tragere productie door omslachtige traceerbaarheidseisen onder ogen zien. De opdracht is duidelijk: het is tijd om de methoden voor het labelen van kabels opnieuw te evalueren met het oog op meer efficiëntie.

Brady heeft 100 jaar ervaring en blijft toonaangevend in de ontwikkeling van innovatieve identificatieoplossingen. Zo bieden ze een antwoord op de uitdaging om de snelheid en nauwkeurigheid van naadloze kabellabeling te revolutioneren, waardoor kostbare tijd en middelen vrijkomen voor andere kritieke aspecten van de productie.

Automatisering bij het labelen

De noodzaak om te automatiseren staat centraal om de productiesnelheid en de conformiteit te verhogen. Dit wordt mogelijk gemaakt door het systeem van Brady, dat labels drie keer sneller kan afdrukken en aanbrengen dan op een manuele manier. De snelheid en mechanische precisie zorgen ervoor dat de labels foutloos aangebracht worden, waardoor een dure herbewerking overbodig wordt.

De systemen versnellen niet alleen het etiketteerproces, maar zorgen ook voor veelzijdigheid. Brady kan een brede waaier aan kabeldiameters verwerken en verschillende soorten informatie printen, van serienummers tot barcodes. Zo wordt een oplossing geboden voor de dynamische behoeften van de moderne productiesector.

Er zijn 4 redenen waarom heel wat bedrijven met Brady samenwerken om de uitdaging van de kabellabeling aan te gaan:

  1. Snelheid: de geautomatiseerde systemen van Brady printen en brengen de labels drie keer sneller aan, waardoor de productiviteit aanzienlijk hoger ligt.
  2. Nauwkeurigheid: Mechanische precisie zorgt ervoor dat de labels nauwkeurig aangebracht worden, waardoor de nood aan herwerkingen afneemt.
  3. Veelzijdigheid: De systemen zijn geschikt voor een groot aantal kabeldiameters en bieden flexibiliteit bij het afdrukken van verschillende soorten informatie.
  4. Betrouwbaarheid: De kabellabels van Brady worden onderworpen aan strenge tests die voldoen aan internationaal aanvaarde normen en die duurzaamheid garanderen in veeleisende industriële omgevingen.

De geautomatiseerde systemen van Brady voor het afdrukken en aanbrengen van kabellabels vormen een oplossing die bedrijven helpt om de beste kwaliteitsnormen in de sector te bereiken, te behouden en te controleren. We nodigen procesingenieurs, productiemanagers, kwaliteitsmanagers en fabrieksdirecteurs uit om te innoveren, hun productie te versnellen en een nieuw tijdperk van efficiëntie in te gaan met de geavanceerde oplossingen van Brady.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.