NLFR

Platforme sur l'automatisation de la production et des processus
Retour à l'aperçu

Omron Industrial Automation

Innovatie door automatisering

Op het gebied van industriële automatisering ondersteunt Omron productie-innovatie door middel van geavanceerde automatiseringstechnologieën en -producten alsmede door een uitgebreide klantenondersteuning, om bij te dragen aan het creëren van een betere samenleving. Ons bedrijf, Omron Industrial Automation, is onderdeel van Omron Corporation dat met vooruitstrevende technologieën producten en diensten levert voor de fabrieks-, proces- en machine-automatisering, de maakindustrie en de gezondheidszorg. Opgericht in 1933, heeft Omron nu wereldwijd ruim 37.500 werknemers in dienst, die werken aan producten en diensten in meer dan 110 landen en regio’s.

Door de trend naar digitalisering en het toenemende gebruik van mobiele informatie in de samenleving ontstaat bij consumenten de vraag naar meer informatie over de oorsprong en inhoud van producten en willen ze door meer veiligheid de risico’s beperken. Daarnaast is er ook sprake van hogere verwachtingen ten aanzien van de personalisering van producten, informatie en services.

Producenten en machinebouwers dienen deze uitdagingen op te pakken en stappen te ondernemen om een transparante toeleveringsketen en de zogenoemde ‘Smart Factory’ te realiseren. Dit omvat o.a. de introductie van producttraceerbaarheid in het productieproces en in de complete toeleveringsketen, met behulp van flexibel data- en productiebeheer.

Een hoge productiviteit handhaven, of zelfs de Overall Equipment Effectiveness (OEE) vergroten, is essentieel om wereldwijd concurrerend te zijn. De concepten die zijn ontwikkeld in het kader van Industrie 4.0, worden nu door producenten in praktijk gebracht. Dat stimuleert nieuwe productiemethoden en intelligente procesautomatisering, waardoor een hogere machinebezetting en hogere productierendementen mogelijk worden.

Omron ondersteunt deze transformatie naar een transparante, slimme en interactieve fabriek en toeleveringsketen op basis van drie pijlers: integratie, intelligentie en interactie:

Geïntegreerde automatisering
Naadloze technologische integratie dankzij geavanceerde besturing

Intelligente automatisering
Data uit de fabriek omzetten naar hoogwaardige informatie

Interactieve automatisering
Zorgen voor harmonieuze interactie tussen mens en machines.

vidéo d'entreprise

Informations générales

Services Meet- en regeltechniek adresse Bayauxlaan 12
8300 Knokke-Heist
België
Numéro de téléphone +32 (0)2 466 24 80 Adresse email info.be@eu.omron.com site Internet industrial.omron.be

carte

« * » indique les champs nécessaires

Envoie-nous un message

Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details