NLFR

Platforme sur l'automatisation de la production et des processus
Retour à l'aperçu

Trivest

Over ons
Trivest Software Group ontwikkelt, implementeert en integreert slimme softwareoplossingen voor project- en klantordergestuurde bedrijven binnen de maakindustrie. De productportfolio bestaat uit ERP-, APM (kwaliteit- en gereedschapsbeheer), CAD/CAM-software, BI, mobiele applicaties. Trivest Software Group bestaat uit Bemet International, Inventive, Proteus, Ridder Data Systems, Trimergo en Wintheon. Binnen Trivest Software Group ondersteunt een team van bijna 250 professionals meer dan 2.500 klanten en 35.000 gebruikers in 27 landen.

Onze waarde
Onze missie is om een Europese marktleider te zijn in verticale softwareoplossingen voor het MKB binnen de maakindustrie. Trivest Software Group is een toonaangevend softwarebedrijf met diepgaande kennis van en uitgebreide ervaring met verschillende softwareoplossingen voor de maakindustrie. Wij helpen project- en productiebedrijven in de maakindustrie door processen te optimaliseren en ondersteuning te bieden via geïntegreerde softwareoplossingen. Omdat we zo’n enorme betrokkenheid met onze klanten voelen, willen we hen verbinden met de Smart Industry-uitdagingen van morgen.

Proteus voor de houtindustrie en interieurbouw
Proteus is ruim 26 jaar gespecialiseerd in de ontwikkeling van projectmatige softwareoplossingen voor de interieurbouw, hout- en afbouw en o.a. bekend van de geavanceerde plaatoptimalisatie-software. Proteus is daarnaast distributeur van de CAD/CAM systemen IMOS en Alphacam. Als turn-key leverancier is Proteus in staat het volledige proces van haar klanten te automatiseren.

vidéo d'entreprise

Informations générales

Services data management adresse Baaikensstraat 21/2
9240 Zele
België
Numéro de téléphone +32 52 57 88 44 Adresse email info@trivestsoftwaregroup.be site Internet trivestsoftwaregroup.be

carte

« * » indique les champs nécessaires

Envoie-nous un message

Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details